Produkty pro vrchní oříšky (12)

Pitné fontány Série 6RO - Elegantní kulatá horní deska

Pitné fontány Série 6RO - Elegantní kulatá horní deska

Pro ty, kteří vyžadují výhody odolného pitného fontánu s elegantním designem. Elegantní kruhová horní deska s atraktivním designem. Vyžaduje přívod vody, odvod a elektrické připojení. Vyrobeno výhradně z nerezové oceli. Hygienická ochrana výstupu vodního paprsku. Snadno regulovatelná teplota studené vody (termostat). Dále možnost pití z pohárků pro modely s plničem pohárků (LV). Doporučuje se instalace filtru na úpravu vody pro lepší kvalitu vody. Modely: M6ARO Studený vodní paprsek ovládaný tlačítkem. M6AROLV Studený vodní paprsek ovládaný tlačítkem a plničem pohárků (LV). Studená voda z obou. CHLAZENÍ (W):350 PŘÍKON (W):200 NAPĚTÍ 230 V 50 Hz jednofázové (A) (Konzultujte další možnosti):0.9 CHLAZECÍ KAPACITA (l/h):30 RYCHLOST TOKU VODY (l/h):60 TEPLOTA VÝSTUPU VODY (ºC) (Regulováno termostatem):4 - 11 CHLAZECÍ PLYN (bez CFC):R290 KAPACITA VODNÍ NÁDRŽE (l) (Volitelně: nerezová ocel přímé chlazení):4,5 Hmotnost (kg):28
PI série - Počítací váhy bez tiskárny

PI série - Počítací váhy bez tiskárny

Cenové váhy v plochém nebo sloupovém formátu, bez tiskárny a s RS-232 komunikací pro připojení k PC, POS nebo pokladně. Cely PI-100 váhy jsou ideální pro vážení bez tiskárny, zejména v malých obchodech. Mohou být připojeny k PC pro odesílání a přijímání dat a aktualizací, k POS nebo k pokladně. Jedná se o maloobchodní váhy s interní dobíjecí baterií.
STANICE NA PLNĚNÍ CUPCAKE S DVĚMA CHUTĚMI - Pečivo plněné čokoládou a džemem s čokoládovou polevou a toppingem

STANICE NA PLNĚNÍ CUPCAKE S DVĚMA CHUTĚMI - Pečivo plněné čokoládou a džemem s čokoládovou polevou a toppingem

CHARAKTERISTIKY STROJE: • Výrobní linka skládající se ze čtyř stanic: - Dva automatické injektory. - Jeden automatický dávkovací stroj na čokoládovou polevu. - Jednotka pro rozprostření polevy na vrcholu čokoládové polevy. • Jediná urna udržuje injektory a dávkovací stroj v teple, takže produkt je udržován na stabilní teplotě, při které je dávkování plynulé a bezproblémové. • Linka měří maximálně 5 metrů a může být obsluhována jednou osobou na začátku dopravníku. • Dvojitý dopravní pás přemisťuje tác s hotovým produktem na začátek linky. VÝHODY • Vysoký stupeň automatizace na malém prostoru, 5 metrů. • Obsluhováno jedním operátorem. • Jednotnost produktu.
Fontána na vodu SÉRIE 6RO - Elegantní horní deska

Fontána na vodu SÉRIE 6RO - Elegantní horní deska

Pro ty, kteří potřebují výhody instalačního zdroje spolu s atraktivním designem. Elegantní horní deska s kruhovou strukturou. Vyžaduje přívod vody, odpad a zásuvku. Vnější a vnitřní výroba z nerezové oceli A-304. Hygienická ochrana na výstupu vody z fontány. Teplota studené vody snadno regulovatelná (termostat). Možnost pití také s poháry u modelů s plničem (LV). Doporučuje se instalace čisticího filtru pro zlepšení kvality vody. Modely M-6ARO Fontána ovládaná tlačítkem pro studenou vodu. M-6AROLV Fontána a plnič (LV). Studená voda v obou. CHLAZECÍ VÝKON (W):350 ELEKTRICKÁ SPOTŘEBA (W):200 ELEKTRICKÁ INTENZITA 230 V 50 Hz jednofázová (A):0.9 KAPACITA CHLAZENÍ (l/h):30 RYCHLOST VÝSTUPU VODY (l/h):60 TEPLOTA VÝSTUPU (ºC) (Regulovatelná termostatem):4 - 11 CHLAZENÍ PROSTŘEDNICTVÍM NÁDRŽE. (l) (VOLITELNÉ: Nerezová ocel):4,5 HMOTNOST (KG):28
PS-65 CW série - Váhy pouze na vážení

PS-65 CW série - Váhy pouze na vážení

Váhy pouze s funkcí kontrolní váhy, bez tiskárny a bez komunikace, ideální pro ruční plnění. Cely PS-65 CW průmyslové váhy jsou ideální pro jednoduché operace kontroly hmotnosti, kde není potřeba tisk (např. ruční plnění). K dispozici je interní dobíjecí baterie.
PRACOVNÍ LINKA NA PLNĚNÍ CROISSANTŮ ČOKOLÁDOU - Čokoládová náplň a čokoládová dekorace

PRACOVNÍ LINKA NA PLNĚNÍ CROISSANTŮ ČOKOLÁDOU - Čokoládová náplň a čokoládová dekorace

CHARAKTERISTIKY STROJE: - Výrobní linka skládající se ze tří stanic: o Vstřikovač se třemi řadami trysek pro současné vstřikování 27 croissantů, a se třemi jehlami na trysku, aby byl produkt dobře rozložen. o Gelatinová stanice, která impregnuje croissanty želatinou. o Jednotka na polevy s pásem, na který padají čokoládové kousky, a zůstávají zachyceny v želatinové vrstvě. - Množství vstřikování a rychlost vstřikování jsou nastaveny na obrazovce, což umožňuje přesnější nastavení. - Mezi vstřikovacím pásem a želatinovým pásem, který se skládá z provázků, je přenosový pás, aby croissanty správně padaly na místo a neotáčely se, a byly naskládány na želatinovou sprchu. VÝHODY - Automatizovaná výroba pro vysoký objem produkce. - Tři procesy jsou dokončeny na zmenšeném prostoru.
Plnicí Stanice na Muffiny se Dvěma Příchutěmi

Plnicí Stanice na Muffiny se Dvěma Příchutěmi

Bolléria plněná čokoládou a marmeládou s čokoládovou polevou a toppingem - •Náplně se injektují za tepla. CHARAKTERISTIKY STROJŮ: •Výrobní linka složená ze čtyř stanic: o Dvě automatické injektory. o Jeden automatický dávkovač pro čokoládovou polevu. o Jednotka pro rozprostření topping na polevu. •Jedna jediná nádoba udržuje injektory a dávkovač v teple, aby se produkt udržoval na stabilní teplotě, při které je dávkování tekuté a bez problémů. •Linka nepřesahuje 5 metrů na délku a může být obsluhována jednou osobou na začátku pásu. •Systém dvojitého dopravníku posouvá plechy s již hotovým produktem k začátku linky. VÝHODY •Vysoký stupeň automatizace na malém prostoru, 5 metrů. •Obsluhováno jedním pracovníkem. •Jednotnost produktu.
Toppingy a Dekorace pro Pečivo a Nápoje

Toppingy a Dekorace pro Pečivo a Nápoje

Pro polevu: čokoládové kousky, cukr, strouhaný kokos, mandle atd. - Jednotky pro aplikaci polev jako jsou kousky čokolády, cukr, arašídy, lískové ořechy, strouhaný kokos, mandle a granuláty na již dávkovaný produkt. -Machine velmi flexibilní, přizpůsobí se všem typům polev. Funguje v režimu více produktů. -Poleva je umístěna v výstupní násypce a pohybuje se po pásu, dokud nespadne do trysek a zůstane na produktu. Deska by udržovala homogenní dávkování produktu na pásu. Tento systém podporuje pravidelné pokládání fragmentů na celý produkt. -Existují 3 způsoby, jak upravit dávkování: -Pomocí mechanického vyprázdnění při pokládání. -Podle rychlosti pásu s cukrem (elektronicky). -Podle doby pohybu pásu. -Změny mohou být prováděny pomocí dotykové obrazovky s různými programy podle produktu. -Stroj, který funguje jako samostatná jednotka.
SPC série - Počítací váhy bez tiskárny

SPC série - Počítací váhy bez tiskárny

Cenové váhy ve formátu ploché nebo sloupové, bez tiskárny a bez komunikace. Cely SPC váhy jsou ideální pro jednoduché operace výpočtu hmotnosti, kde není potřeba komunikace s PC. Tyto váhy bez tiskárny mají interní dobíjecí baterii.
POUŽITÍ A DEKORACE PRO PEČIVO - Na polevu: čokoládové kousky, cukr, strouhaný kokos, mandle atd.

POUŽITÍ A DEKORACE PRO PEČIVO - Na polevu: čokoládové kousky, cukr, strouhaný kokos, mandle atd.

Jednotky pro aplikaci polevy, jako jsou kousky čokolády, cukr, arašídy, lískové ořechy, strouhaný kokos, mandle a granule na již dávkovaný produkt. -Velmi flexibilní stroj, který se přizpůsobí všem typům polevy. Pracuje s více produkty. -Poleva je uložena v výstupním zásobníku a pohybuje se po pásu, dokud nespadne skrze trychtýře a zůstane na vrchu produktu. Stěrka udržuje homogenní dávkování produktu na pásu. Tento systém podporuje pravidelné ukládání fragmentů po celém produktu. Nastavitelná rychlost výstupu a tok produktu. -Existují 3 způsoby, jak nastavit dávkování: -Pomocí proplachovače do zásobníku (mechanické). -Pomocí rychlosti pásu s cukrem (elektronické). -Pomocí času pohybu pásu. -Upravy lze provádět pomocí dotykové obrazovky s různými programy v závislosti na produktu. -Stroj, který funguje jako samostatná jednotka. Je přidán dopravník a funguje autonomně.